Dođite u Dijagnostičko-terapeutski centar Polje informacija (u Padel.hr centar, u paviljonu 10 Zagrebačkog Velesajma koji je smješten odmah uz Aveniju Dubrovnik) i isprobajte nevjerojatno preciznu dijagnostiku njemačkog dijagnostičkog uređaja TimeWaver – jedinog takvog uređaja u Hrvatskoj! U svega nekoliko minuta, samo polaganjem dlana na taj vrhunski uređaj – on bilježi kompletne podatke što se događa u Vašem tijelu i što je tome uzrok! Zanima li Vas samo jedan konkretni problem – bit će Vam odgovoreno samo na to pitanje!

Ima tu još par čarobnih riječi za one koji vječno ratuju s nedostatkom vremena – bez čekanja, brzo, bezbolno, objašnjeno razumljivom terminologijom, odgovoreno na sva Vaša pitanja... Osobiti benefit dijagnostike na TimeWaveru je da Vaš scan ostaje u uređaju i kod neke nove zdravstvene tegobe – možete samo nazvati i naš licencirani terapeut će na TimeWaveru odmah provjeriti o čemu se radi i to Vam reći.

No TimeWaver uz izuzetno preciznu dijagnostiku – nudi i terapiju. S obzirom da se radi o kvantnoj dijagnostici – cijela priča koja se odvija u nama svodi se na funkcioniranje naših stanica – na toj razini TimeWaver očitava probleme, te na toj razini može davanjem impulsa i pomoći kod nekih tegoba.

Leonardo radno 2

Naravno, za svaki ozbiljan zdravstveni problem pronađen kod klijenta, kod kojeg mi ne možemo pomoći, odmah ga upućujemo liječniku tradicionalne medicine.

Da, mi nemamo pacijente, mi imamo klijente. Za nas je svaki klijent ne samo osoba, već i specifična osobnost koja se na svoj način nosi s problemima – svakome pristupamo individualno i poštujemo njegove želje i potrebe – od onih koji samo žele brzinski riješiti neki gorući problem, preko onih koji stalno dolaze prepustiti se čarobnim rukama našeg licenciranog višeg fizioterapeuta kako bi ih oslobađao stresa, do onih koji su spremni napraviti veću promjenu u životu okrećući se prirodnim preparatima i drukčijoj prehrani.

Dijagnostičko-terapeutski centar Polje informacija osnovan je prije svega s istinskom željom da pomogne ljudima – točno, imamo vrhunski dijagnostički uređaj, jedini takav u Hrvatskoj, ali svaki uređaj ostaje samo uređaj bez pravog čovjeka uz njega. Imamo i to, dapače, Centar ima dva licencirana terapeuta kako bismo imali široki raspon mogućnosti rješenja za pojedine tegobe.

Matija radno

U potpunosti smo prilagođeni potrebama suvremenog čovjeka i njegovom nedostatku vremena kao i bolestima koje je suvremeni način života donio sa sobom, te uz analizu funkcioniranja cijelog tijela ili pojedinog organa, možemo očitati iznimno velik broj virusa i bakterija u tijelu, uzroke stresa, depresije, anksioznosti, alergija, intoleranciju na hranu… Puno toga što Vaš život može učiniti ljepšim, boljim i kvalitetnijim, a detekcija problema traje vrlo kratko.

Na raspolaganju smo Vam za svako Vaše pitanje koliko Vam možemo pomoći vezano uz Vaš konkretan problem. Nazovite nas na +385 91 60 80 005