TimeWaver kompletna analiza

Isprobajte nevjerojatno preciznu dijagnostiku njemačkog uređaja TimeWaver – u svega nekoliko minuta, samo polaganjem dlana na taj vrhunski uređaj – saznat ćete što se događa u Vašem tijelu i što je tome uzrok! TimeWaver kompletna analiza tijela traži uzroke poremećaja na nekoliko razina – fizičkoj, psihičkoj, energetskoj, emocionalnoj te duhovnoj razini. Bez čekanja, brzo, bezbolno, objašnjeno razumljivom terminologijom… I osobita prednost dijagnostike na TimeWaveru – Vaš scan ostaje u uređaju i kod neke nove zdravstvene tegobe – možete samo nazvati i naš licencirani terapeut će na TimeWaveru odmah provjeriti o čemu se radi i to Vam reći.

Svaki organ u našem tijelu ima elektromagnetsko energetsko polje. TimeWaver očitavanjem tog polja pronalazi uzroke akutnih i kroničnih poremećaja organa. Očitava upalne procese, viruse, bakterije, parazite, gljivice, alergije, vanjska i unutarnja onečišćenja, nedostatke vitalnih elemenata, radijaciju… TimeWaver ima mogućnost otkrivanja 475 mogućih medicinskih poremećaja među ostalim i na urogenitalnom traktu, limfnom sustavu, dišnom sustavu, živcima, endokrinim žlijezdama, hormonima, kosturu/kralježnici, metabolizmu, zubima i usnoj šupljini…

U sklopu TimeWaver akupunkturne analize očitava se, među tisućama energetskih i akupunkturnih točaka koje aktiviraju prirodne mehanizme organizma, koju od točaka treba stimulirati za poboljšanje. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini meridijani u tijelu služe za protok energije, a stres i drugi poremećaji mogu dovesti do blokada u opskrbi energijom.

TimeWaver očitava i neke laboratorijske pretrage poput kiselosti tijela, alergena, pomanjkanja nutrijenata, hemograma, hormona, mikroorganizama, urina…

TimeWaver kardio analiza

Detaljno i precizno je i TimeWaver kardio očitavanje i analiziranje. Mjerenje otkucaja srca. Sustav pruža dijagnozu tijela i cijelog vegetativnog živčanog sustava. 14 parametara za pružanje terapije podijeljeni su u četiri glavne skupine: vegetativni živčani sustav, ukupna energija, simpatički / parasimpatički odnosi (napetost / relaksacija), regulatorni kapacitet s akutnim, kroničnim i stresnim parametrima. Kombinirani prikaz varijabilnosti otkucaja srca i ekstra sistole. Stresna stanja sa četiri parametra koji se odnose na psiho, neuro, endokrini i imunološki sustav.

TimeWaver analiza jednog organa

Svaki organ u našem tijelu ima elektromagnetsko energetsko polje. TimeWaver očitavanjem tog polja pronalazi uzroke akutnih i kroničnih poremećaja organa. Zanima li Vas samo jedan konkretni problem, odnosno muči li Vas stanje jednog organa zato što trenutno baš s njim imate problema – naš terapeut na TimeWaveru očitat će podatke samo za taj organ, reći Vam njegovo stanje kao i uzroke tog stanja.

TimeWaver terapija

TimeWaver uz izuzetno preciznu dijagnostiku – nudi i terapiju. S obzirom da radi na temelju kvantne fizike – cijela priča koja se odvija u nama svodi se na funkcioniranje naših stanica – na toj razini TimeWaver očitava probleme, te na toj razini može davanjem impulsa i pomoći kod nekih tegoba.

Sustav frekvencija TimeWaver razvili su Marcus Schmieke, izumitelj tehnologije informacijskog polja, i Portugalac Nuno Nina, voditelj sedam klinika za integrativnu medicinu i specijalist za staničnu biologiju. U dugogodišnjem praktičnom radu Nuno Nina je sakupio 130 000 frekvencija i dodijelio ih specifičnim obrascima bolesti.

Osnovni princip liječenja TimeWaver Frequencyjem temelji se na poboljšanju membranskog napona stanice.

Jezik stanice – ako su frekvencije jezik stanične komunikacije, mnoge se bolesti mogu liječiti odgovarajućim intenzitetima i frekvencijama. Temelj te teorije je da se određene frekvencije mogu sustavno dodijeliti određenim simptomima. Protokole terapija integrirane u TimeWaver koristi više od 2000 terapeuta širom svijeta.

Pomoću preciznih frekvencija i struja niskog intenziteta mogu se liječiti brojne tegobe bilo da su fiziološke funkcije stanica narušene povredama, traumama, bakterijama, virusima, gljivicama, parazitima ili drugim vanjskim čimbenicima.

Za detaljnije informacije o tome što sve TimeWaver očitava i s kojim podacima Vam može pomoći – nazovite nas na 091 60 80 005.

 

TimeWaver terapeut Leonardo Brkić