Sve oko nas ima svoju frekvenciju, a naš Tesla svakodnevno ima primjenu preko svojih otkrića… Frekvenciju primjenjuju i u Dijagnostičko-terapeutskom centru Polje informacija… Naime, dijagnosticiranje 52 organa do najsitnijih detalja i do molekularne razine daje “pacijentu” unutar sat vremena više informacija nego da idete na desetke pregleda kod raznih specijalista. Prezadovoljan sam tretmanom. Pronađena mi je na uređaju čak i upala zubnog kanala jednog zuba za koju sam znao otprije. Preporuka za vrhunsku kvalitetu na jednom mjestu, u kratkom roku i po povoljnoj cijeni.

Valentino Heleš

Stručan i ljubazan tim stručnjaka s prvoklasnom opremom, garantira sveukupan pregled vašeg trenutnog stanja. Preporuka svakome tko želi na jednom mjestu napraviti sistematski pregled, osvijestiti sebe i svoje zdravlje, te napraviti terapiju u slučaju tegoba.

Azur Sačiragić

Na preporuku sam se obratila Matiji Lovrekoviću u “Polje informacija” zbog mojih čestih problema s leđima i vratnom kralježnicom. Matija mi je preporučio manualnu terapiju, te mi je pri svakom koraku pojašnjavao što radi i zašto je to važno. Ukazao mi je na određenu tjelesnu problematiku, koju nisam bila osvijestila iako simptome osjećam. Pojasnio mi je i kako si mogu sama pomoći. 
Matija, po struci fizioterapeut, ostavio mi je dojam profesionalca u svom području, uz to ima vrlo pristupačnu i toplu osobnost, tako da kombinacija njegovih ruku i komunikacije ima terapeutski učinak. Sigurno ću se vratiti. Toplo preporučam.

Nadina Đuretić

Odlično i profesionalno, svakako za preporuku.

Dinko Majanović

Za TimeWaver dijagnostiku saznala sam od svog unuka.
Bila sam oduševljena, jer sve što je očitano, bilo je točno ono što osjećam.
Konačno sam dobila odgovore na svoje tegobe.
Imam čudni nemir u predjelu srca i tegobe s želucem koje me prate  više godina.
Nemir oko srca terapijom TimeWaverom nestao je već u prvom tjednu i nije se vratio.
Prosvjetar sam u mirovini petu godinu. Bavim se svojim unucima, pomažem im u učenju, kuham za sve nas, idem na brzo hodanje. Navedene tegobe su me ograničavale u svemu tome.
Terapija mi je jako brzo počela djelovati, preporodila sam se i opet sam ona stara JA, bez tegoba.
Mislim da je Leonardo Brkić odličan kao terapeut, nakon dijagnostike ostaje u kontaktu s pacijentom, prati njegovo stanje i obavještava ga. Kao osoba je srdačan, pristupačan, ulijeva povjerenje.
Preporučila bih dijagnostiku TimeWaverom svima koji imaju tegobe ili nejasnoće po pitanju zdravlja.

Zdenka Bebek

Bila sam na dijagnostici TimeWaverom, uređajem koji je potpuno bezbolan, precizan i točan.

Saznala sam za sve ono što me je mučilo zašto je to tako, i kako to riješiti na prirodan način.

Veliko HVALA gospodinu Leonardu Brkiću, izuzetnom čovjeku i terapeutu.

Savjetovala bih svima koji imaju problem sa zdravljem da si naprave dijagnostiku.

Marina Radanović