Na dijagnostici TimeWaverom bila sam na očitanju intolerancije na hranu, vitaminsko-mineralnog statusa organizma, alergija te dijagnostici kompletnog organizma, uz naravno pitanja o organima koji su me posebno zanimali.
Na vlastito iznenađenje, ono što me najviše muči već neko vrijeme, TimeWaver je pokazao kao najizraženiji problem. Otkrio mi je puno stvari, ništa zabrinjavajuće, ali stvari na koje trebam obratiti pažnju od alergija do stanja organizma.
Nakon nekog perioda, voljela bih napraviti ponovno očitanje organizma, nakon što poradim na rješavanju sitnih detalja s prvog očitanja :-).
Cijeli taj koncept mi je novi, nisam se prije susrela sa sličnom dijagnostikom, ali mi se jako svidjelo. Smatram da je ovaj način dijagnostike budućnost i vrlo je precizan, neinvazivan i točan.
Gospodin Brkić je jednom riječju izuzetan terapeut i gospodin, u potpunosti mi se posvetio, čak mogu reći iznad svih očekivanja.
TimeWaver je napravio, rekla bih savršeno očitanje stanja mog organizma i zaista ću ga toplo preporučiti svakome tko je imalo otvoren prema toj metodi dijagnostike, a ljudi su sve više otvoreni prema takvim, novim alternativnim metodama dijagnostike i liječenja.

Helena Hodak

Za TimeWaver dijagnostiku saznala sam od svog unuka.
Bila sam oduševljena, jer sve što je očitano, bilo je točno ono što osjećam.
Konačno sam dobila odgovore na svoje tegobe.
Imam čudni nemir u predjelu srca i tegobe s želucem koje me prate  više godina.
Nemir oko srca terapijom TimeWaverom nestao je već u prvom tjednu i nije se vratio.
Prosvjetar sam u mirovini petu godinu. Bavim se svojim unucima, pomažem im u učenju, kuham za sve nas, idem na brzo hodanje. Navedene tegobe su me ograničavale u svemu tome.
Terapija mi je jako brzo počela djelovati, preporodila sam se i opet sam ona stara JA, bez tegoba.
Mislim da je Leonardo Brkić odličan kao terapeut, nakon dijagnostike ostaje u kontaktu s pacijentom, prati njegovo stanje i obavještava ga. Kao osoba je srdačan, pristupačan, ulijeva povjerenje.
Preporučila bih dijagnostiku TimeWaverom svima koji imaju tegobe ili nejasnoće po pitanju zdravlja.

Zdenka Bebek

Kvantna dijagnostika je novi (barem meni) i zanimljivi način očitanja stanja tijela. S obzirom da radi pomoću frekvencija, mišljenja sam da mogu dati kvalitetnu dijagnostiku (i kao što je terapeut Leonardo rekao nakon dijagnostike) mogu se otkriti uzroci koji su doveli do pogoršanja stanja tijela i kvalitetno početi raditi na poboljšanju.

Terapeut Leonardo je jako ugodna i zanimljiva osoba. Posvetio mi se 200%, sve mi objasnio i odgovorio na svako moje pitanje. Njegov pristup je specifičan na pozitivan način. Dao mi je nova saznanja o tome što organizmu smeta i što bi trebala izbjegavati prilikom unosa prehrambenih proizvoda i načina života. S obzirom da mi je organizam u odličnom stanju 😊, otkrio je neke sitnice koje su lako rješive. 

Nisam prije znala da postoji ovaj način dijagnostike i drago mi je da postoji. Stres je najveći uzrok bolesti, a TimeWaver očitava kako fizičko tako i psihičko stanje pojedinca.

Dijana Babić

Stručan i ljubazan tim stručnjaka s prvoklasnom opremom, garantira sveukupan pregled vašeg trenutnog stanja. Preporuka svakome tko želi na jednom mjestu napraviti sistematski pregled, osvijestiti sebe i svoje zdravlje, te napraviti terapiju u slučaju tegoba.

Azur Sačiragić

Sve oko nas ima svoju frekvenciju, a naš Tesla svakodnevno ima primjenu preko svojih otkrića… Frekvenciju primjenjuju i u Dijagnostičko-terapeutskom centru Polje informacija… Naime, dijagnosticiranje 52 organa do najsitnijih detalja i do molekularne razine daje “pacijentu” unutar sat vremena više informacija nego da idete na desetke pregleda kod raznih specijalista. Prezadovoljan sam tretmanom. Pronađena mi je na uređaju čak i upala zubnog kanala jednog zuba za koju sam znao otprije. Preporuka za vrhunsku kvalitetu na jednom mjestu, u kratkom roku i po povoljnoj cijeni.

Valentino Heleš

Na preporuku sam se obratila Matiji Lovrekoviću u “Polje informacija” zbog mojih čestih problema s leđima i vratnom kralježnicom. Matija mi je preporučio manualnu terapiju, te mi je pri svakom koraku pojašnjavao što radi i zašto je to važno. Ukazao mi je na određenu tjelesnu problematiku, koju nisam bila osvijestila iako simptome osjećam. Pojasnio mi je i kako si mogu sama pomoći. 
Matija, po struci fizioterapeut, ostavio mi je dojam profesionalca u svom području, uz to ima vrlo pristupačnu i toplu osobnost, tako da kombinacija njegovih ruku i komunikacije ima terapeutski učinak. Sigurno ću se vratiti. Toplo preporučam.

Nadina Đuretić

Odlično i profesionalno, svakako za preporuku.

Dinko Majanović

Bila sam na dijagnostici TimeWaverom, uređajem koji je potpuno bezbolan, precizan i točan.

Saznala sam za sve ono što me je mučilo zašto je to tako, i kako to riješiti na prirodan način.

Veliko HVALA gospodinu Leonardu Brkiću, izuzetnom čovjeku i terapeutu.

Savjetovala bih svima koji imaju problem sa zdravljem da si naprave dijagnostiku.

Marina Radanović