Kompletna analiza

Koherentnost organa - Pregled svih 52 organa

Očitavanje, analiziranje i balansiranje. Svaki organ ima elektromagnetsko energetsko polje, koje je uzrokovano vibracijama električnih naboja. Analiza koherentnosti organa analizira kvalitetu ovog energetskog polja u informacijskom polju, provjeravajući veze pojedinih organa s netaknutim informacijskim poljem klijenta. U kratkom vremenu dobivate uvid u to koja skupina organa prema ovom modelu je pod regulirano, a koja su uravnotežena i koherentna. Modul koherentnosti organa ima za cilj pronaći uzroke poremećaja organa i otkloniti ih.

Brza i opsežna analiza

Očitavanje, analiziranje i balansiranje. Baza za otkrivanje 475 mogućih medicinskih poremećaja. Stanice/matrica, bakterije, virusi, gljivice, paraziti, osjetilni organi/živci, urogenitalni trakt, zubni pregled, zubi/usna šupljina, imunološki/limfni sustav, dišni sustav, endokrine žlijezde, hormoni, kostur/kralježnica, srčani ciklus, metabolizam/probava.

Kardio - Time Waver

Očitavanje, analiziranje i balansiranje. Mjerenje otkucaja srca. Sustav pruža kvalificiranu dijagnozu tijela i cijelog vegetativnog živčanog sustava. 14 parametara za pružanje terapije podijeljeni su u četiri glavne skupine: vegetativni živčani sustav, ukupna energija, simpatički / parasimpatički odnosi (napetost / relaksacija), regulatorni kapacitet s akutnim, kroničnim i stresnim parametrima. Kombinirani prikaz varijabilnosti otkucaja srca i ekstra sistole. Stresna stanja sa četiri parametara koji se odnose na psiho, neuro, endokrini i imunološki sustav.

Meridiani - Energetska strana tijela

Očitavanje, analiziranje i balansiranje. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini (TCM), meridijani služe za protok energije, gdje stres i drugi poremećaji mogu dovesti do blokada u opskrbi energijom. Među tisućama energetskih i akupunkturnih točaka, analizira se koju od njih treba stimulirati za liječenje.

Aura - Biološka vitalna energija

Očitavanje, analiziranje i balansiranje. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini (TCM), energetski vrtlog je izravno povezan s različitim endokrinim sustavima, živčanim centrima i određenim organima. Uz pomoć aure može se izvući zaključak o funkcijama hormonskog sustava osobe i živčanih centara. Analiza aura grafički mapira ovu raspodjelu kao auru osobe.

Kontakt podaci

Polje Informacija d.o.o.
Ured: Rapska 69, 10000 Zagreb
Mob: 091/6080 005
E-mail: info@polje-informacija.hr
www.polje-informacija.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak: 09–19h
Utorak: 09–19h
Srijeda: 09–19h
Cetvrtak: 09–19h
Petak: 09–19h
Subota: Zatvoreno
Nedjelja: Zatvoreno