Leonardo Brkić, naša veza između TimeWaver uređaja i klijenta, naš ’šaptač’ uređaju i ljudima, jedna je sasvim posebna osoba. Iako je odrastao na ulicama rodnog mu Zagreba, oduvijek je osjećao veliku povezanost s prirodom kao i potrebu pomaganja ljudima. To dvoje ujedinio je prije tridesetak godina kad je počeo učiti uz jednog od najvećih majstora fitoterapije s ovih prostora. Užitak u pomaganju ljudima postao je konstanta pri njegovom susretu s TimeWaverom. Završivši obuku u Njemačkoj u rekordnom vremenu, u čemu mu je zasigurno pomogla njegova strast proučavanja kvantne fizike, anatomije, biologije, psihologije, istočnjačkih medicina, religije… vratio se u Hrvatsku s mogućnošću pomaganja više nego ikad prije. Njegova toplina pristupa klijentu, uživljavanje u problem detektiran uređajem ili otvoren u razgovoru, te širina holističkog znanja za ponudu rješenja, čini ga iznimno uspješnim. Fitoterapija je i dalje jedna od velikih Leonardovih ljubavi, tako da uvijek pronalazi ’punjenje’ u svom polju smilja iz kojeg proizvodi hidrolat, poznat po svojoj učinkovitosti kod raznih tegoba, postupkom jedinstvenim u svijetu.

Leonardo Brkić

licencirani TimeWaver terapeut, suvlasnik Centra

Uz Matiju Lovrekovića prvo moramo istaknuti jednu rečenicu – ne dajte da vas zavara njegova mladost. Matija je jedna iznimno vrijedna i sposobna osoba koju zanima mnoštvo različitih stvari i koja je uvijek željna nekog novog znanja. I ne zaboravimo ključnu riječ – talentirana osoba. Jer mora se biti talentiran kako bi se stiglo toliko toga i mora se istinski voljeti ljude da se toliko uči kako bi im se pomoglo. Matija je licencirani viši fizioterapeut, life coach, trenutno izučava NLP, više od dvije godine svojim je vještinama pomagao starijim osobama u Engleskoj, izučavao je osteopatske tehnike kod jednog vrhunskog osteopata u Njemačkoj (na pitanje zašto osteopatija, moć pravog dodira, odgovara da mu je jednog dana masaža postala – premalo)… Lijepo ga je slušati s kolikom strašću priča o svom poslu, a tu strast dokazuje i u svojim tretmanima. Ljubitelj bavljenja sportom, vezni igrač u nogometu, veza je i za zadovoljstvo mnogobrojnih stalnih klijenata, osobito u oslobađanjima od stresa s njegovim potpisom. Dodajmo još i da Matija pasionirano voli – plesati tango.

Matija Lovreković

licencirani viši fizioterapeut

Poduzetnički duh Antuna Čolakića nije mogao odoljeti kad je čuo priču o čudesnom uređaju TimeWaver. Prva sljedeća postaja gdje se TimeWaver moglo vidjeti bio je sajam u Austriji i fascinacija je zaokružena. U Austriji je Toni, nakon što je ostao zatečen točnošću pronalaženja problema u tijelu te detektiranjem nekih starih ozljeda, otkrio da se pomoću TimeWavera može davati i terapija. Od tog trena misija je postala – dovesti uređaj u Hrvatsku, omogućiti stanovnicima Zagreba i Hrvatske tu brzu, preciznu i potpuno bezbolnu dijagnostiku te inovativni način terapije. S obzirom na dugogodišnje prijateljstvo s osteopatom, dosjetio se i da bi se na taj način mogao proširiti spektar terapija. Tako je Polje informacija postalo dijagnostičko-terapeutski centar koji nudi klijentima brzo rješenje zdravstvenih nedoumica te kod mnogih tegoba pomoć i terapiju dvojice vrhunskih stručnjaka. Toni i sam vodi bitke s problemima koji muče sve menadžere i ostavljaju traga na njihovom zdravlju – brzina života, donošenje ključnih odluka na dnevnoj bazi, neprekidni sastanci, stalni boravak u automobilu – no priznaje da se nakon Matijinih tretmana osjeća kao da – leti!

Antun Čolakić

poduzetnik, suvlasnik Centra

POLJE INFORMACIJA  je dijagnostički i terapijski centar osnovan s ciljem primjene tradicionalnih i inovativnih metoda u poboljšanju zdravstvenog stanja ljudi. Puno pozornosti poklanjamo analizi uzroka bolesti te pomažemo izabrati pravi smjer liječenja. Glavni smjer našeg rada je individualni holistički pristup pomoću prirode u vraćanju harmonije tijela i uma. Trudimo se osigurati da naši klijenti osjećaju praktičnost i udobnost u svakoj fazi komunikacije s nama. Veliko iskustvo i visoko kvalificirani specijalisti pružaju našim klijentima priliku za upoznavanje s najnovijim metodama oporavka zdravstvenog stanja na najprirodniji način.