TimeWaver terapija

TimeWaver uz izuzetno preciznu dijagnostiku – nudi i terapiju. S obzirom da radi na temelju kvantne fizike – cijela priča koja se odvija u nama svodi se na funkcioniranje naših stanica – na toj razini TimeWaver očitava probleme, te na toj razini može davanjem impulsa i pomoći kod nekih tegoba.

Sustav frekvencija TimeWaver razvili su Marcus Schmieke, izumitelj tehnologije informacijskog polja, i Portugalac Nuno Nina, voditelj sedam klinika za integrativnu medicinu i specijalist za staničnu biologiju. U dugogodišnjem praktičnom radu Nuno Nina je sakupio 130 000 frekvencija i dodijelio ih specifičnim obrascima bolesti.

Osnovni princip liječenja TimeWaver Frequencyjem temelji se na poboljšanju membranskog napona stanice.

Jezik stanice – ako su frekvencije jezik stanične komunikacije, mnoge se bolesti mogu liječiti odgovarajućim intenzitetima i frekvencijama. Temelj te teorije je da se određene frekvencije mogu sustavno dodijeliti određenim simptomima. Protokole terapija integrirane u TimeWaver koristi više od 2000 terapeuta širom svijeta.

Pomoću preciznih frekvencija i struja niskog intenziteta mogu se liječiti brojne tegobe bilo da su fiziološke funkcije stanica narušene povredama, traumama, bakterijama, virusima, gljivicama, parazitima ili drugim vanjskim čimbenicima.