Zdravlje počinje u stanici

Zdravlje počinje u stanici, a poremećeni napon stanične membrane dovodi do boli, upala... Dva istraživača, Robert O. Becker i Bjorn Nordenstrom, bivši predsjednik Nobelovog odbora, smatraju manjak napetosti stanične membrane odgovornim za mnoge akutne i kronične bolesti.

Ljudsko biće u središtu

TimeWaver grupa postoji u više od 20 zemalja, a od osnutka 2007. godine trajno je aktivna u razvoju novih sustava, novih koncepata te u istraživanju i razvoju na području terapije mikro strujama i informacijske znanosti. Vizija TimeWaver grupe je da svi ljudi imaju mogućnost živjeti holistički zdrave živote. Zato su i razvili TimeWaver s međunarodnim timom liječnika, znanstvenika i inženjera. TimeWaver je certificirani medicinski uređaj koji kontrolira frekvencijske raspone u Vašem tijelu uz pomoć energije i dijagnosticira poremećaje.

O izumitelju i programeru sustava TimeWaver Marcusu Schmiekeu

Marcus Schmieke rođen je 1966. godine. Studirao je fiziku i filozofiju u Heidelbergu i Hannoveru, a sinteza znanosti i filozofije lajtmotiv je njegovog života.

2007. godine, na temelju rada fizičara Burkharda Heima, ruskog fizičara Nikolaja Kozireva i drugih znanstvenika, Marcus Schmieke razvio je prvi TimeWaver sustav i tako prvi put primijenio tehnologiju informacijskog polja u praktičnoj primjeni. U nadolazećim godinama razvio je daljnje profesionalne medicinske sustave za mjerenje varijabilnosti srčanog ritma i frekvencijsku terapiju usmjerenu prema informacijskom polju.

Marcus Schmieke osnivač je Instituta za primijenjena istraživanja svijesti (IACR) u Berlinu, gdje istražuje interakciju materije i svijesti s međunarodnim timom fizičara. Nekoliko je godina bio gostujući profesor na Sveučilištu Dev Sanskriti u Haridwaru, u Indiji, a danas, uz rad u TimeWaveru, predaje i znanstvene, filozofske i medicinske teme širom svijeta.

U svojoj najnovijoj knjizi (a napisao ih je dvadesetak) “Drugi put - Moj život u informacijskom polju”, predstavlja svoje misli o razvoju tehnologije informacijskog polja i daje uvid u svoju viziju budućnosti

Što stručnjaci misle o TimeWaver-u ?

Dr. rer. nat. Dr. med. Reinhard Kobelt, DSc MD, zdravstvena praksa u Kurpark Bad Homburgu, Njemačka

Radim s TimeWaver sustavom od 2010. god. i vrlo sam zadovoljan povećanjem mogućnosti koje mi pruža, kao što su dijagnostičke mogućnosti u okviru holističke medicinske perspektive. Posebno me impresioniralo kako tretman s TimeWaver frekvencijom i TimeWaver Med-om može poboljšati one difuzne bolesti koje se ne mogu jasno i izravno dijagnosticirati. Moguće je isključivo se skoncentrirati na proces ozdravljenja s oba uređaja bez prethodnog prolaska kroz niz dugih, teških i skupih sredstava dijagnostike. Često mi se dogodilo da tijekom razgovora s pacijentima nakon nekoliko tretmana upitam: „Imate li možda neke druge pritužbe koje mi još niste spomenuli?“, na što vrlo često dobijem zadivljujući odgovor: „Da, imam, ali sam ih zaboravio ili mislim da više nisu važne.“. Na primjer, pitanje o boli u pacijentovom desnom laktu nakon što je TimeWaver zabilježio sinovitis u desnom laktu. Takva iskustva pomažu u jačanju veze između pacijenta i liječnika. Samo zbog tog razloga ne bih želio raditi bez TimeWavera. Od posebnog interesa su terapeutske mogućnosti, tj. mogućnost ublažavanja određene pritužbe „preko noći“ kroz vibracije. TimeWaver je važna pomoć u mom radu kao liječniku koji prakticira naturopatiju i alternativnu medicinu. (2011.)

Dr. Ursula Zirngibl, Naturopat, Aidenried, Njemačka

Već četiri tjedna nakon integracije TimeWaver Med-a u mom uglavnom osteopatski orijentiranom uredu, moj je entuzijazam bio tako velik, a poziv za proširenje TimeWaver sustava tako glasan, da sam i ja uključila TimeWaver frekvenciju u tim svojih „omiljenih suradnika“. Za mene je prednost ovog izvanrednog dodatka prije svega mogućnost prenošenja ručnih elektroda pacijentima nakon što su uzeli svoj „energetski otisak prsta“ i stoga su već tijekom kalibracije aktivno uključeni u analizu i liječenje. TimeWaver frekvencija nudi veliki izbor frekvencija za odgovarajuća područja te je također zanimljiv faktor za pacijente koje volim spomenuti kako bih pokazala da možemo točno odgovoriti svakoj osobi. Kombinacijom TimeWaver Med-a i TimeWaver frekvencija imamo ciljane i višeslojne mogućnosti analize čineći snažnu terapijsku pratnju u mnogim područjima. (2014.)

Dr. med. Uwe Spohr, MD, specijalist za unutarnju medicinu, Heidelberg, Njemačka

Radim s TimeWaver Med-om i TimeWaver frekvencijom od 2011. god. Od 1992. god. sam već koristio nekoliko metoda energijske i informacijske medicine. Koristeći različite uređaje, nikad nisam mogao shvatiti kako točno dolazi do uspjeha izlječenja. No, s TimeWaverom je drugačije. Sljedeći slučaj lako mogu izravno pripisati TimeWaveru. 71-godišnji pacijent prima moj tretman zbog povećanja PSA (prostate specifičnog antigena) s povećanjem prostate od 2008. god. Maksimalna vrijednost PSA postignuta je u rujnu 2011. s 12,77 mg/ml. Volumen prostate također je porastao od 60 ml do 105 ml. Nakon primjene TimeWaver optimizacije ta je vrijednost pala na 92 ml u dva mjeseca, a PSA vrijednost je pala na 10,44 mg/ml. Nakon daljnjeg perioda od tri mjeseca volumen prostate bio je samo 70 ml i PSA je opet pao na 9,41 mg/ml. Procjenjujem da će nadolazeće urološko ispitivanje pokazati normalne vrijednosti. Pomoću oba TimeWaver sustava mogu vidjeti da se procesi ozdravljenja manifestiraju mnogo brže i na daleko širi raspon nego prije. Ja sam osobito vrlo uzbuđen zbog pristupa sustava višim srodnim razinama kao što su emocionalna, informativna i duhovna razina koje mogu pokazati i ukloniti dublje temeljne uzroke. (2013.)

Dr. med. Folker Meissner, liječnik opće prakse i akupunkture (predsjednik DGEIM i DAEMBE), Königswinter, Njemačka

Kombinacija informatičkog polja medicine i energetske medicine je jedinstvena. Bilo za dijagnozu ili za liječenje mojih pacijenata na svim razinama - ne mogu zamisliti svoj liječnički ured bez ovih sustava. Posebno duboke nesvjesne razine ili karmičke veze se odmah i sustavno prikazuju, tako da u većini slučajeva dobijem jasnu sliku pacijenta i njihovu situaciju nakon vrlo kratkog vremena. Posebno sam oduševljen mogućnošću višedimenzionalnih analiza. Ovaj uzrok i ciljno orijentirana tehnika ispitivanja pokazuje mi prilično brzo gdje mogu pretpostaviti da se nalazi stvarni problem pacijenta tako da mogu direktno pitati i, najviše od svega, izravno liječiti pacijenta. Za mene se TimeWaver dokazao kao vrijedan vodič u više od 2000 tretmana. (2014.)

Dipl. Ing. Sabine Weber, tehničarka MS, stručnjakinja za prirodno zdravlje, Freiberg, Njemačka

Analiza informacijskog polja za mene je optimalna osnova za svaku terapiju. Bez iznimke, pacijenti su, u mjeri u kojoj su upoznati s problemom, zaprepašteni točnim, preciznim rezultatima ove analize. Koristim TimeWaver u terapiji za sve teške slučajeve. Ne znam nijedan drugi sustav koji omogućuje proizvodnju znanja o odnosima između patogenih polja. Što je bolji temelj znanja terapeuta, to je efektivniji njegov učinak. Što su kritičnija oboljenja, to je brži napredak. S TimeWaverom dobivam indikacije o terapijskim strategijama, kao i o potrebnim operacijama. Pomoću terapija informacijskog polja uspješno sam izliječila npr. akutne upale koljena ili živčanog živca unutar dva dana. Pacijenti koji pate od virusnih infekcija odmah osjete učinak. Raspon operabilnosti se proteže i do uspješne trudnoće. Tako sada radim sa šest sustava u svojoj praksi od 2007. god. Zadovoljstvo je raditi ne samo sa samim sustavom, već s ljudima koji stoje iza toga. Kreativno konstruktivno djelo TimeWavera pokazuje da su u tijeku daljnji kvantni skokovi. (2010.)

Dr. med. Dr. Manfred Doepp, Nuklearni medicinski doktor, Švicarska

Poznajem TimeWaver od 2009. god. i radim u našem Centru zdravstva sa svim dostupnim TimeWaver sustavima. U svojoj praksi imao sam tri slučaja raka te su svi uspješno tretirani s TimeWaver plus ortomolekularnim lijekovima. Nadalje, imam fantastične rezultate liječenja Lymeove bolesti. Pri određivanju patoloških korijena zuba TimeWaver je savršen alat za pomoć. Ono što me uvijek impresionira jest precizna analiza informacijskog polja. Bez pogovora. Ne postoji metoda ili uređaj s takvom složenosti. Nude se sve korisne razine liječenja i mogu se koristiti. Dijagnostika i terapija imaju vlastitu izravnu kontrolu uspjeha. Logika i korelacija rezultata vrlo su visoke. Pacijent može pratiti sve što TimeWaver pokazuje, što snažno jača usklađenost i prihvaćanje. Razina uzroka se s TimeWaverom ispituje kao ni u jednom drugom sustavu. (2013.)

Oliveer Lorey, stručnjak za prirodno zdravlje, Erlensee, Njemačka

Po mom mišljenju TimeWaver je prekrasan instrument. Uz pomoć dobro obučenog i iskusnog medicinskog osoblja ili terapeuta, pacijent može brzo vratiti svoje zdravlje. Radimo nekoliko sati dnevno sa sustavima TimeWaver Med i Time Waver Frekvencije. Doživio sam oba uređaja kao potpuno praktična u svom svakodnevnom radu. Od njihove prve instalacije olakšavaju i poboljšavaju naš rad vrlo lijepo bez promjene imidža mog ureda. Štoviše, lako mogu integrirati svoje osobne tehnike i terapijske strategije, kao što su rad s pojedinim nosodama, u baze podataka TimeWavera. Ovo je izvrstan dodatak i napredak. Imam fantastične rezultate liječenja lajmske bolesti, različitih alergija ili herpesa s TimeWaver Med-om. Čak i uz psihičke simptome ili ADHS, TimeWaver snažno pomaže pronaći i pretvoriti temeljne uzroke. Moj najzanimljiviji slučaj bio je 65-ogodišnja pacijentica s dijagnozom leukemije. Generirao sam individualne nosode s TimeWaverom, primijenio stimulaciju koherentnosti organa i podržao njeno psihičko stanje esencijama iz baze podataka TimeWavera. Za svrhe otpuštanja toksina koristio sam nosode iz baze podataka TimeWaver Med-a, „Kemo terapeutika“. Za daljnju podršku primijenio sam specifičnu terapiju TimeWaver frekvencije jednom tjedno. Rezultat: nakon jednog mjeseca već se pojavio dobitak na težini i kontinuirano poboljšanje do ¾ godine kada su svi znakovi leukemije nestali. (2013.)

Dr. med. Anna Kohler, liječnica opće prakse, Bonndorf, Njemačka

Radim kao liječnica više od 45 godina te sam uključena u prirodnu zdravstvenu zaštitu više od 30 godina. Od 2008. god. radim isključivo s TimeWaverom i zahvaljujući tom sustavu imam najbolja iskustva u svom životu. Bilo za alergije ili u pojedinim slučajevima raka, koristim TimeWaver za svaku dijagnozu. U mom iskustvu nema nuspojave i postiže vrlo dobre reakcije na liječenje. Zbog sveobuhvatne baze podataka tu su velike terapeutske mogućnosti i informacije o odnosima među bolestima. Moj rad s TimeWaverom u rasponu je od prve pomoći do kroničnih bolesti i obrade prilagodbi u teškim životnim situacijama. (2010.)

Dr. med. Olivier Rodel, MD, specijalist za anesteziju, terapiju boli, neuralnu terapiju i TCM, Geneva, Švicarska

Koristim TimeWaver Med od 2010. god. te sam jako fasciniran velikim dijagnostičkim mogućnostima. TimeWaver mi pokazuje tendencije i moguće uzroke bolesti, plus mogućnost daljnjeg liječenja. Izvorno sam bio sam svoj pacijent jer sam u nesreći slomio svoju lumbalnu kralježnicu L2 zbog čega sam sjedio u kolicima i bio djelomično paraplegičan. Kao konvencionalni tretman uzimao sam propisane lijekove, lijekove protiv bolova - nije bilo nikakvog poboljšanja. Nakon prvog tretmana s TimeWaverom uspio sam smanjiti lijekove manje od polovice u vrlo kratkom vremenu. Sada, nakon dvije godine, mogu sam hodati te sam gotovo u cijelosti prestao uzimati lijekove i mogu nastaviti raditi kao liječnik bez ikakvih problema. Nastavio sam liječenje TimeWaver frekvencijama od 2012. god. (2013.)

Dr. med. Barbara Brons, MD, praktičar za opću medicinu i klasičnu homeopatiju, Dortmund, Njemačka

Do sada sam liječila oko 60 pacijenata s TimeWaverom i imam dosljedne izvanredne rezultate. Sedmogodišnji dječak s bronhitisom i astmatičnim pritužbama nije reagirao na nijedan konvencionalni tretman. Počela sam ga liječiti isključivo TimeWaverom. Od tada više nije pokazivao simptome i nakon završetka tretmana TimeWaverom, na oduševljenje njegovih roditelja, ozdravio je. Liječila sam pacijenta koji pati od fibromijalgije s jakim simptomima i pozadinskim uzrocima koji još nisu potpuno istraženi. Zbog stalne boli, pacijent je psihički patio. Intenzivni tretman s TimeWaverom brzo je ublažio bol. Sve u svemu, njegovo stanje kontinuirano se poboljšavalo, a liječenje pripisujem TimeWaveru. Volim koristiti TimeWaver zajedno s drugim pristupima, čak i za ozbiljne bolesti. Jednom me posjetio pacijent s plazmacitom, tipom raka kostiju u naprednoj fazi. Koristila sam TimeWaver u kombinaciji s kemoterapijom i presađivanjem matičnih stanica. TimeWaver analiza pružila nam je sveobuhvatni detoksikacijski program koji sam koristila dva mjeseca. Sveukupno, pacijent se vrlo dobro nosio s teškim tretmanom. Matične stanice rastu optimalno; leukociti su izvanredno regulirani. Pacijent je osjetio kako se tijekom i nakon terapije osjeća znatno bolje od očekivanog. U velikoj mjeri uspjeh pripisujem TimeWaveru. Moj osobni prodor u radu s TimeWaverom bio je početkom 2009. god. Oboljela sam od snažnog sindroma izgaranja te sam bila tretirana isključivo TimeWaverom od strane liječnika kojeg sam poznavala. Postigla sam tako sveobuhvatan i brz napredak zbog kojeg sam puna entuzijazma i povjerenja odlučila koristiti TimeWaver u vlastitoj praksi. Iskustvo iz prve ruke je uvijek najsigurnija preporuka za određenu vrstu metode liječenja. (2010.)

Ulrich Elsner, stručnjak za prirodno zdravlje, Fluorn-Winzeln, Njemačka

Pretežno liječim pacijente s ozbiljnim kroničnim bolestima. Koristio sam TimeWaver na dnevnoj bazi od 2009. god. Sustav jača moju terapijsku dijagnozu za sve vrste bolesti, stoga mi pomaže odabrati pravi oblik terapije. Pacijenti koji su upoznati s alternativnim postupcima liječenja jako cijene aplikaciju TimeWavera i reagiraju vrlo pozitivno. (2010.)

Anja Hergaarden, Klinika za naturopatiju, praksa za dopunsku zdravstvenu zaštitu, Heiloo, Nizozemska

Koristim TimeWaver od 2007. god. za veliki izbor aplikacija. Kombinacija s TimeWaver frekvencijama dala mi je snažan novi impuls tijekom liječenja nizozemskog profesionalnog biciklista koji je bio dijagnosticiran bazaliom na nosu, a preporuka liječenja bila je operacija nosa. Nakon samo pet sesija optimizacije TimeWaver Med-a i TimeWaver frekvencija u dva tjedna, zajedno s ortomolekularnim i homeopatskim lijekovima, isti bazaliom se toliko smanjio da su liječnici otkazali operaciju. Drugi slučaj bio je bolesnik s Parkinsonovom dijagnozom. Opće liječenje: dopamin. Kombinirani tretman TimeWaver Med-om i TimeWaver frekvencija u kombinaciji s homeopatskom potentnošću dopamina pomogao je pacijentu vratiti više energije i smanjiti njegove simptome poput drhtanja. Mnogi od mojih pacijenata kažu da imaju daleko više energije i veliko smanjenje boli nakon tretmana s TimeWaverom.

Peter Küsters, stručnjak za prirodno zdravlje, Braunschweig, Njemačka

Liječenje pomoću informacijskog polja je idealan dodatak mojoj svakodnevnoj praksi. Zahvaljujući TimeWaveru, od 2009. god. imam mogućnost razmatranja i liječenja ljudi holistički - tijelom, umom i duhovnošću. Promjene koje mnogi pacijenti prolaze su nevjerojatne iako smo prostorno odvojeni od njih. Djeca osobito vrlo pozitivno reagiraju na terapiju TimeWaverom neovisno o tome jesu li u pitanju simptomi bolesti ili problemi u ponašanju. Vrlo sam zahvalan na ovom daru. (2010.)

Jan Fredrik Poleszynski, ravnatelj klinike Uno Vita AS, naturopat, Oslo, Norveška

Samo bih Vam htio reći kako sam impresioniran preciznosti TimeWavera. Kada radimo analizu koherencije organa u našoj klinici s posebnim naglaskom na usporedbu s drugim metodama, smatram da su rezultati izvanredni. Koristimo TimeWaver da bismo vidjeli jesmo li na dobrom putu k liječenju naših pacijenata. Za nas je 100% jasno da TimeWaver iznimno dobro i precizno djeluje uzajamno s informacijskim poljem. (2011.)

Dr. med. Bernhard Weber, MD, direktor prirodne zdravstvene klinike, Marburg, Njemačka

U svojoj klinici radim s TimeWaverom od 2009. god. Glavni je fokus prvo bio dijagnostičan kako bih pronašao pozadinu uzroka bolesti. Velika raznolikost s više od 520,000 parametara je vrlo impresivna kao regularna medicina s „tretmanima od 5 minuta“ koja koristi samo 10 do najviše 20 parametara za dijagnozu. U mojim studijama slučaja, usporedba mjerenja s TimeWaverom i laboratorijski testiranim krvnim vrijednostima rezultirala je u potpunom usklađivanju od 80%, i to za samo nekoliko minuta. Uspjeh kvantne fizičke optimizacije s TimeWaverom prvo sam ja dokumentirao s ultrazvučnim pregledom na nekoliko pacijenata 2012. god. Vrlo pojedinačni faktori stresa današnje najraširenije bolesti, ateroskleroze, mogu se lako otkriti. To je uspješno otvorilo vrata za poticanje procesa samoizlječenja. Po mom iskustvu, čista optimizacija informacijskog polja može vidljivo smanjiti kamenac unutar krvnih žila. Moje prve sumnje da je optimizacija unutar informacijskog polja mogla stimulirati proces iscjeljivanja pacijenata nestale su uz pomoć više stotina pacijenata. Doživio sam iznenađujuća poboljšanja u pojedinim slučajevima čak i kod životinja. Mentalno i psihičko nametanje može se vrlo brzo otkriti. Često se susreću i onečišćenja teških metala i drugih onečišćenja toksina u okolišu kao snažan izvor iritacije kod naših više od 200 bolesnika s aterosklerozom (MIAR studij slučaja 2012.). Prema mom iskustvu, TimeWaver omogućava bolju kvalitetu života. (2012.)

Dr. med. Dr. Gisela Stäber, specijalist za neurologiju i psihijatriju, Angermünde, Njemačka

Upotrebljavam TimeWaver od 2009. god., uglavnom za osobe koje pate od psihičkih bolesti. Od tada sam postigla zadivljujuće rezultate. Sviđa mi se mogućnost stvaranja vlastitih baza podataka koje koristim za posebne lijekove ili dodatke prehrani. TimeWaver se stalno poboljšava te ima izvrsnu uslugu za korisnike, što posebno cijenim. (2010.)

Michael Rach, stručnjak za prirodno zdravlje, Mainburg, Njemačka

Pacijentica je imala velike probleme s dojenjem svog četvrtog djeteta. Pri korištenju brojnih sredstava i terapijskih pristupa nisam uspio zadovoljiti njenu želju da dovoljno doji svoje dijete. Niti njezina majka niti njezine sestre nisu bile sposobne zadovoljavajuće dojiti. S TimeWaverom otkrio sam traumu njene majke koja je odredila njen stav prema životu. Nakon samo 14 dana njezina se dojka jasno fizički promijenila, a dijete je zahtijevalo samo pola dnevne doze bočice za hranjenje. (2010.)

Joachim Tyedmers, stručnjak za prirodno zdravlje (Guerisseur), Viller, Francuska

Obolio sam od sepse u nozi. U laboratoriju su mi pronađeni stafilokoki i streptokoki. U klinici su razgovarali o amputaciji noge ispod koljena. Nakon tri tjedna liječenja s TimeWaverom mogao sam hodati bez pomoći, a rana je izliječena bez bakterijske infekcije. (2010.)

Izjava o odricanju odgovornosti: Znanost i ortodoksna medicina ne prihvaćaju postojanje informacijskog polja, njihove moguće medicinske ili druge važnosti, sustava TimeWaver i njihovih primjena zbog nedostatka znanstvenih dokaza u skladu sa standardima ortodoksne medicine. Metode koje se koriste nisu zamjena za posjet liječniku.